TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖMME

1. Esittely

Johdanto Tietosuojakäytäntö kuvaa tietoja, jonka keräämme sinulta ja sinusta, kun vierailet verkkosivustollamme (avantium.fi). Tietosuojakäytäntömme kertoo sinulle, kuinka keräämme, käytämme ja suojaamme tietojasi; ja mitä valintoja sinulla on tietojen suhteen. Käyttämällä <verkkosivustoa hyväksyt tämän tietosuojakäytännön ehdot ja suostumuksen alla kerättyyn, henkilötietojemme keräämiseen, käyttöön ja paljastamiseen mantereella.

Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita tästä käytännöstä, ota yhteyttä sähköpostilla jari.moisio 'a' avantium.fi.


2. Mitä tietoja keräämme?

Keräämme ei-henkilökohtaisia ​​tietoja, jotka koostuvat pääasiassa teknisistä ja aggregoiduista käyttötiedoista, kuten palveluiden napsautustoiminnoista, istunnosta ja vierityksistä, tunnistamattomasta laitteesta, käyttöjärjestelmästä, Internet-selaimesta, näytön tarkkuudesta, kielestä ja näppäimistöstä asetukset, Internet-palveluntarjoaja, viittaus- / poistumissivut, päivämäärä- / aikaleimat jne. Tietojen keräämiseen käytetään evästeitä.

Keräämme henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten yhteystiedot; sähköpostiosoite, puhelinnumero, laskutustiedot; nimi, fyysinen laskutusosoite, maksutapa ja tapahtuman yksityiskohdat, selailu- tai käyttöistuntoa koskevat tiedot (IP-osoite, maantieteellinen sijainti ja / tai laitteen yksilöivä tunniste), tiedot kytketyistä kolmansien osapuolien tileistä, kuten sähköpostiosoite tai käyttäjänimellä kytketty PayPal ja muut henkilötiedot, jotka on annettu meille Palvelujen käyttöoikeuden ja / tai käytön kautta. Epäselvyyksien välttämiseksi mitä tahansa ei-henkilökohtaista tietoa, joka on yhteydessä tai liitetty henkilökohtaisiin tietoihin (esimerkiksi tarjoamiemme palvelujen parantamiseksi), pidetään ja käsitellään henkilökohtaisina tietoina.


3. Miten me käytämme näitä tietoja?

Saatamme käyttää käyttäjän antamia henkilökohtaisia ​​tietoja voidaksesi olla tekemisissä vuorovaikutussivustollamme, kuten Tuotteiden osto ja Yhteisö, tarjota sinulle maksamiasi palveluita, jotka olet ostanut kanssamme, lähettää sinulle maksutiedot ja -tavat, seurata etenemisen vianmääritystä pyydä ja paranna verkkosivustoamme, jotta tehokas sisältö olisi sinulle ja näkyy laitteellasi hyvin.


4. Tietojen tallennus ja siirto

Henkilökuntamme voi käsitellä ja tallentaa, siirtää tai käyttää kaikkia antamiasi tietoja laskutusta, tukea tai yhteisötarkoituksia varten. Pyrimme varmistamaan, että tietosi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.


5. Kuinka kauan säilytämme tietosi?

Yleensä säilytämme henkilötietosi niin kauan kuin niitä tarvitaan palveluihin ja tukeen. Henkilökohtaiset tiedot voivat olla myös varmuuskopiotiedostoissa, joita säilytämme tietoturvallisuuden vuoksi ja poistamme säännöllisesti, kun varmuuskopiointiaika on ohi. Säilytämme henkilökohtaisia ​​tietojasi niin kauan kuin sinulla on aktiivinen tila kanssamme, kunnes pyydät meitä lopettamaan ja poistamaan ne.


6. Oikeutesi

Sinulla on oikeus saada tieto siitä, että me keräämme henkilökohtaiset tietosi edellä kuvatulla tavalla. Voit pyytää henkilökohtaisia ​​tietojasi, tukikeskustelusi, yhteisöviestejäsi ja kommenttejasi viedäksesi omaan käyttöösi ja poistamaan pysyvästi yrityksestämme.


7. Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita tietosuojakäytänteistämme, ota meihin yhteyttä jari.moisio 'a' avantium.fi. Tai soita 0405560132.