Uudistumissuunnitelma

Miten yrityksesi voisi parantaa asiakaskokemusta?

Oikeiden valintojen tekeminen muutostilanteissa perustuu ennemmin organisaation johdon kykyyn nähdä toiminnan kokonaiskuva kuin sattumaan. Eikö?!

On siis tärkeää ennakoida, uudistaa toimintaa suunnitelmallisesti ja varmistaa  oikeat välineet muutoksen tekemiseen.

Aloitamme yhteistyön maksuttomalla etätapaamisella jossa:
  • Tutustumme
  • Keräämme organisaationne kehittämisajatuksia
  • Sovimme etenemisestä

    Varaa aika etäneuvotteluun! 
 

Sparraukset

Liike-elämässä muutosten on oltava hallittuja, suunnitelmallisesti vietyjä kokonaisuuksia. Näin myös uudistuminen ja muutostilanteet vaativat erilaisia lähetysmistapoja. Aina ei riitä yrityksen sisäinen resurssi viemään asioita läpi vaan toisinaan on paikallaan, että muutostilanteissa on myös ulkopuolinen tuki, joka auttaa viemään läpi uudistamisen askeleet.

Sparrauksella pystytään tehokkaasti viemään eteenpäin yrityksen liiketoiminnan keskeisiä kehittämistarpeita esimerkiksi myynnin, markkinoinnin ja palveluliiketoiminnan osalta. Tavoitteena on viedä asioita käytäntöön pienin askelin.

Tutustu tarkemmin sparrauspalveluihin:Konseptointi
Haluatko muuttaa organisaatiosi toimintaa tehokkaammaksi? Kaipaako liiketoiminta keinoja tuottavuuden parantamiseen? Tarvitseeko yrityksesi liikeidea sparrausta?

Konseptoimalla toimintamalleja,
välineitä ja työympäristöjä löydetään uusia tulokulmia kehittää työyhteisön välineitä, markkinoitavia tuotteita sekä löydetään aivan uusia mahdollisuuksia.

Ota yhteyttä ja katsotaan miten voimme parantaa teidän organisaation 
toimintaa.
Asiantuntijapalvelut

On tärkeää ennakoida sekä uudistaa toimintaa suunnitelmallisesti ja varmistaa  oikeat välineet muutoksen tekemiseen

Myös liiketoiminnan arki sujuu paremmin, kun tiedetään miten viedä yritystä eteenpäin.

Konsultoinnin aikana käydään läpi esimerkiksi yrityksen myyntiä, markkinointia, tietojärjestelmiä tai johtamisen tilaa - ruohonjuuritasolla. Tarvittaviin konsulttipäivien määrään vaikuttaa valittu teema ja läpikäytävien asioiden laajuus.

Toimeksiannon sisällöstä ja laajuudesta sovitaan tilauksen yhteydessä.

Tutustu helpompaan elämään!


  

Valmennukset

Jari on toiminut valmentajana jo 15 vuotta. Workshopit, henkilökohtaiset sparraukset ja koulutustilaisuudet ovat olleet työkaluja organisaatioiden toiminnan eteenpäin viemisessä: liiketoiminta, sen tavoitteet, digitalisointi sekä asiakaskokemus ja johtaminen.

Mikäli yrityksesi tarvitsee aktiivisti kirittäjää, joka laittaa tiimit toimimaan ja öljyä liiketoiminnan rattaisiin, Ota yhteyttä.Johtoryhmäsparraukset
Johtoryhmän sparrauksessa tavoitteena on rakentaa asiakaskokemusta yritystasolla poikkitieteellisesti, jotta koko yritys on varmistamassa asiakkuuksien jatkuvuutta. Ei riitä, että johtoryhmän jäsenet ovat ajantasalla omasta vastuualueestaan vaan nämä liiketoiminnan osa-alueet pitää pystyä yhdistäämään, jotta voidaan reagoida muutostilanteisiin ja -tarpeisiin.

Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä miten teidän yrityksen johtoryhmätyöskentelyä tulisi uudistaa.Digityökalut
Verkosta löytyy tuhansia välineitä tukemaan pk-yrittäjän arkea. Osa välineistä on maksuttomia, osa maksaa muutamia euroja kuukaudessa ja sitten on SaaS-palveluja joilla voidaan tukea laajemmin yrityksen toimintaa.

Miten sinä ja yrityksesi voitte löytää  verkkotyökalut esim. markkinointiviestintään, projektihallintaan ja laskutukseen. Miten ICT on teidän organisaatiossa toteutettu?

Ota yhteyttä ja sovitaan maksuton etäkonsultointiWebinaarit ja verkkovalmennukset
Järjestän erilaisia valmennuksia ja -sparrauksia sekä webinaareja. Aiheita ovat mm. uudistuminen, asiakaskokemus,
digityökalut sekä moderni myynti.

Ilmoitan alkavista webinaareista ja verkkovalmennuksista LinkedInissä ja Facebookissa.Puhuja, moderaattori, juontaja
Jarilla on yli 15 vuoden kokemus puhetyöstä niin yleisön edessä kuin koulutustilanteissa ja workshopeissa. Näillä vuosirenkailla onnistuu siis monipuolisesti erilaiset tilaisuudet joissa läsnäolijat pitää virittää tunnelmaan, kehittää heidän tietopääomaa ja saada buustia arkeen.
Aiheita ovat mm. Asiakaskokemus,  Digitalisaatio, Johtamisen välineet sekä Verkon digityökalut

Erilaiset moderointi- ja juontotehtävät laadukkaalla sisällöllä varmistaa tilaisuudelle tyytyväisen yleisön.

Lue esittely täältä

Ota yhteyttä ja aloitetaan tilaisuutenne suunnittelu!


Verkkokauppa yritysjohdolle ja yrittäjälle
AVANTIUM YRITYSPALVELUT

Nyt on entistä helpompaa saada laadukasta asiantuntijapalvelua turvallisesti, mutta ammattitaitoisesti!
Avantium Yrityspalvelut verkkokauppa tarjoaa palveluita markkinoinnin, myynnin, johtamisen ja digitaalisten työkalujen kehittämiseen sekä arjen tekemiseen. Palvelut tuotetaan etänä tai tarvittaessa yritystapaamisina asiakkaan valinnan mukaan.

Tutustu palveluihin TÄÄLLÄ!