Parempaa asiakaskokemusta
 

Muutoksen kumppani

Laadukkaat tuotteet ja tyytyväiset asiakkaat ovat monen yrityksen kulmakiviä. Tänä päivänä se ei enään riitä, koska asiakkaan sitoutuminen on entistä haastavampaa kilpailun ollessa maailmanlaajuista ja vaihtoehtojen määrän kasvaessa jatkuvasti. Tästä johtuen asiakaskokemus merkitsee entistä enemmän. Digitaalinen markkinointi, moderni myynti ja asiakaskokemuksen johtaminen ovat nousseet ratkaisevaan asemaan kilpailutilanteissa. Tämä myös ohjaa jatkuvan kehittämisen toimintaan, jossa suurimpana vaikuttimena on yrityksen ja sen henkilöstön uudistuminen.

Autan yrityksiä jatkuvan uudistumisen tiellä

Toimintaympäristön muuttuminen vaikuttaa jokaiseen yritykseen - joka päivä. Verkon tuoma globaali kilpailutilanne sekä ostamisen muutos ovat muuttaneet kaupankäynnin tavan pysyvästi. Kilpailu asiakkaista kiihtyy. Oletko mukana muutoksessa? 

Olen auttanut yrityksiä 20 vuotta uudistamaan toimintaansa, jotta yksilöt kehittyvät, liiketoiminta kasvaa toimien tuloksekkaasti ja pysyy jatkuvan kehittymisen tiellä. Uudistuminen on siis välttämätöntä yrityksen elinkaaren jatkamisen kannalta.

  

Uudistumissuunnitelma

Johtaako organisaatio asiakaskokemusta vai tapahtuuko se hallitsemattomammin ikääkuin ulkopuolelta ohjattuna?

Miten yrityksesi voisi parantaa asiakaskokemusta?

Lue lisää


Sparraukset ja valmennukset

Liike-elämässä muutosten on oltava hallittuja. Näin myös yrityksen kasvupolun on oltava suunnitelmallista ja johdettua. Asiakaskokemuksen valmennuksilla ja sparrauksilla haetaan muutostilanteisiini vaikuttavuutta ja varmistetaan toiminnan muutosten pysyvyttä.

Lue lisää

252252


Digitaaliset työkalut

Paraskin organisaatio tai henkilöstön jäsen tarvitsee välineitä onnistumisen tueksi. Asiakastoiminnan monimuotoisuus, viestinnän tehokkuus sekä tuotannon ja toimituksen laadukkuus perustuvat  helppokäyttöisyyteen, automaatioon, kerätyn tiedon jalostamiseen sekä sen hyödyntämiseen oikealla tavalla.

Lue lisää

Muutamia tekemisen lukuja

Yli 150 muutosprosessia

Yli 20 vuotta kokemusta

Yli 200 osaajan verkosto

Digitalisointia vuodesta 2005

 Jari Moisio Kumppani

Laaja kokemus organisaatioiden kehittäjänä yli 20 vuoden kokemuksella
Asiakaskokemus, digitalisaatio ja yksilöiden sekä
organisaatioiden kehittäminen
Käytännönläheinen tulokulma
Tiimiyrittäjä: laajat verkostot asiakkaiden käytettävissä
Fasilitoija: nopea kehittäminen


Puhuja

Sparraaja, valmentaja, mentori
Asiantuntijan aiheita mm:
- Kuka enään myy? Ostaminen muuttuu
merkittävästi, torikauppa ei
- Työkaluista tunteisiin: miten johtamisen välineet muuttuvat?
- Digitalisaatio: tiedon valtatiellä on ruuhkaa