Uudistussuunnitelma

Johtaako organisaatio asiakaskokemusta vai tapahtuuko se hallitsemattomammin ikäänkuin ulkopuolelta ohjattuna?

Onkoasiakaskokemuksenne muutos hallittua vai ympäristön pakottamaa?    

Oikeiden valintojen tekeminen muutostilanteissa perustuu ennemmin organisaation johdon kykyyn nähdä toiminnan kokonaiskuva kuin sattumaan. Eikö?!

On siis tärkeää ennakoida, uudistaa toimintaa suunnitelmallisesti ja varmistaa  oikeat välineet muutoksen tekemiseen
.

Ota yhteyttä
 ja sovitaan maksuton etäkonsultointi


Sparraukset
ja valmennukset

Liike-elämässä muutosten on oltava hallittuja, suunnitelmallisesti vietyjä kokonaisuuksia. Näin myös uudistuminen ja muutostilanteet vaativat erilaisia lähetysmistapoja. Aina ei riitä yrityksen sisäinen resurssi viemään asioita läpi vaan toisinaan on paikallaan, että muutostilanteissa on myös ulkopuolinen tuki, joka auttaa viemään läpi uudistamisen askeleet.

Jari on toiminut valmentajana jo 15 vuotta. Workshopit, henkilökohtaiset sparraukset ja koulutustilaisuudet ovat olleet työkaluja organisaatioiden toiminnan eteenpäin viemisessä: liiketoiminta, sen tavoitteet, digitalisointi sekä asiakaskokemus ja johtaminen.

Jotta liikkeelle päästään tavoitteellisella ja täsmällisellä agendalla, on paikallaan ensin istua alas ja katsoa tilannetta tarkemmin.

Ota yhteyttä
 ja jatketaan keskustelua!


Puhuja, moderaattori, juontaja
Jarilla on yli 10 vuoden kokemus puhetyöstä niin yleisön edessä kuin koulutustilanteissa ja workshopeissa. Näillä vuosirenkailla onnistuu siis monipuolisesti erilaiset tilaisuudet joissa läsnäolijat pitää virittää tunnelmaan, kehittää heidän tietopääomaa ja saada buustia arkeen.
Aiheita ovat mm. Asiakaskokemus,  Digitalisaatio, Johtamisen välineet sekä Verkon digityökalut

Erilaiset moderointi- ja juontotehtävät laadukkaalla sisällöllä varmistaa tilaisuudelle tyytyväisen yleisön.

Lue esittely täältä

Ota yhteyttä ja aloitetaan tilaisuutenne suunnittelu!


Digityökalut

Verkosta löytyy tuhansia välineitä tukemaan pk-yrittäjän arkea. Osa välineistä on maksuttomia, osa maksaa muutamia euroja kuukaudessa ja sitten on SaaS-palveluja joilla voidaan tukea laajemmin yrityksen toimintaa.

Miten sinä ja yrityksesi voitte löytää  verkkotyökalut esim. markkinointiviestintään, projektihallintaan ja laskutukseen.

Ota yhteyttä ja sovitaan maksuton etäkonsultointiKonseptointi

Haluatko muuttaa organisaatiosi toimintaa tehokkaammaksi? Kaipaako liiketoiminta keinoja tuottavuuden parantamiseen? Kaipaako yrityksesi liikeidea sparrausta?

Konseptoimalla toimintamalleja,
välineitä ja ympäristöjä löydetään uusia tulokulmia kehittää työyhteisöä ja -ympäristöjä, markkinoitavia tuotteita sekä löydetään aivan uusia mahdollisuuksia.

Ota yhteyttä
 ja katsotaan miten voimme parantaa teidän organisaation toimintaaWebinaarit ja verkkovalmennukset
Järjestän erilaisia  verkkovalmennuksia ja -sparrauksia sekä webinaareja. Aiheita ovat mm. uudistuminen, asiakaskokemus,
digityökalut ja yrittäjän suunnitelmallisuus.

Ilmoitan alkavista webinaareista ja verkkovalmennuksista LinkedInissä ja Facebookissa.